Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Pályázat

Sellye Napsugár Időskorúak Szolgáltató Központja

Munkánk során minden olyan pillanatnak örülünk, amelyben visszajelzést kapunk – legyen az akár egy hálás pillantás, vagy egy csendes mosoly.

Családias hangulatú idősek otthona az Ormánság szívében – ez a Napsugár Időskorúak Szolgáltató Központja Sellyén. Az otthon lelkiismeretes és szakképzett munkatársai azzal a hitvallással végzik az itt lakók ápolását-gondozását, hogy személyre szabott ellátás mellett mindenkinek biztonságos, méltósággal teli időskort kell biztosítani. Az intézményben 30 idős ember találhat új otthonra, és bentlakásos ellátás keretében teljeskörű egészségügyi és mentális ellátásra. Az ápolási részleg gondozottjai egy-, két- és háromágyas szobákban kapnak elhelyezést, míg az önmagukat részben még ellátni képes társaik egy-, illetve kétfős apartmanokban élhetnek.

A szolgáltatás része a napi háromszori étkezés, a mosás, vasalás, takarítás, a 24 órás ápolói felügyelet, az orvosi ellátás, valamint a jogszabályok szerinti ingyenes alapgyógyszerrel és gyógyászati segédeszközzel való ellátás. A lakók az intézményben a szabadidejüket is tartalmasan tölthetik: rendszeresen részt vehetnek filmvetítéseken, felolvasásokon,  társas játékokban, vetélkedőkön, memóriatréningeken, kirándulásokon, ünnepélyeken és egyéb rendezvényeken. Az intézmény jelen van továbbá a sellyei kistérség több mint húsz településén az étkeztetés és házi segítségnyújtás szolgáltatásaival is.

A jól működő központ garanciája a személyzet mérhetetlen alázata, türelme, kitartása és kompromisszumkészsége, ami a mindennapos apró sikereken, valamint a lakók és hozzátartozóik elégedettségén mérhető le igazán.

Lépjen velünk kapcsolatba!

14 + 11 =

Kapcsolat

Szoceg Nonprofit Kft., központ

 

7621 Pécs, Jókai u. 1.

Telefon/ fax

+36 72 513 813
+36 72 513 815