Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Pályázat

Hosszúhetény

Célunk olyan együttműködés kialakítása a klubtagjaink között, ami előtérbe helyezi a személyes igények szabadságát, az egyéni aktív vállalásokat, és pozitív tartalommal tölti meg a mindennapokat.

A hosszúhetényi Idősek Klubja 2011. szeptember 1-jén nyitotta meg kapuit. A festői környezetben, a Zengő- és a Hármashegy lábánál elterülő falu központi helyén található felújított, klasszikus polgári ház ad otthont neki. A zárt, füves, árnyas belső udvaron virágos kert, színpad, filagória adja meg a hely hangulatát. Az épületben pedig beszélgető-szoba, étkező, a kreatív foglalkozásokhoz két műhely is az idősek rendelkezésére áll.

A klub elsősorban az egészségi vagy egyéb ok miatt támogatásra, a szabadidő hasznos eltöltésére vágyó szépkorúak napjait igyekszik színesebbé, tartalmasabbá tenni. Az itt dolgozók vidám, otthonos hangulatban, egyénre szabott bánásmóddal foglalkoznak az idősekkel. A közösség nagyon aktív és összetartó, ami a mindennapi életet változatossá tevő nagyszámú programnak is köszönhető.

Hagyományőrző ünnepek, kreatív munkálkodások, énekes és táncos mulatságok, kertészkedés, kirándulás, társasjátékozás és masszázs is szerepel az események között. A klub munkatársai úgy tartják, hogy a nappali ellátás intézménye speciális hely a magány és a család között: az idősek Hosszúhetényben is elvárások és kötöttségek nélkül, közösségben tölthetik napjaikat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

1 + 14 =

Kapcsolat

Szoceg Nonprofit Kft., központ

 

7621 Pécs, Jókai u. 1.

Telefon/ fax

+36 72 513 813
+36 72 513 815