Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Pályázat

Jókai Bisztró

„Eltökélt célunk a tökéletes egyszerűség, hogy létrehozzunk valami igazán jót. Se több, se kevesebb.”

A baranyai megyeszékhely belvárosának egyik legszebb terén,a Jókai téren, az Elefántos házban kelt életrea Jókai Bisztró.Célunk a kezdetektől fogva a bisztrókonyha meghonosítása volt, figyelembe véve a helyi, regionális értékeket. A mi olvasatunkban ez nem más, mint a magas szintű gasztronómia gyors, változatos, kötöttségek nélküli és legfőképpen egy szélesebb kör számára is elérhető és érthető válfaja, ahol a borok és ételek együtt vagy külön egyaránt a középpontba kerülhetnek.

Konyhánkat a kiváló adottságokkal rendelkező Baranya megye “kis piacának” tekintjük. Napi teendőink szerves részét képezi, hogy igyekszünk minél több alapanyagot a környék őstermelőitől, illetve saját birtokunkról beszerezni. Minden erőnkkel törekszünk arra, hogy étlapunkon a valódi szezonalitás és regionalitás köszönjön vissza, ahol állandóan, akár hetente “reagálhatunk” az adott évszak és a környék alapanyag-kínálatára.

Gondosan összeállított és állandóan frissülő borlapunkon, illetve borfalunkon a régió és további magyar pincészetek borai, illetve néhány külföldi tétel is megtalálhatók.

Címünk: 7621 Pécs, Jókai tér 6.

Asztalfoglalás: info@jokaibisztro.hu; +36 72 213 915, +36 20 360 7337

Nyitva tartás: H-V 11-24

http://www.jokaibisztro.hu

Lépjen velünk kapcsolatba!

12 + 8 =

Kapcsolat

Szoceg Nonprofit Kft., központ

 

7621 Pécs, Jókai u. 1.

Telefon/ fax

+36 72 513 813
+36 72 513 815